Stay connected

Trending News

LAJME

LAJME

Info Magazine: Tomë Gashi dhe Nexhmedin Spahiu 

Sot në Info Magazine të ftuar janë avokati Tomë Gashi dhe analisti politik Nexhmedin Spahiu. Me mysafirët do të flitet rreth situatës politike në vend, bisedimet e partnerëve potencialë të koalicionit qeverisës. Po ashtu do të flitet edhe për deklaratat raciste dhe nxitjen e përçarjes…

LAJME

35 familje në Gjilan përfitojnë nga një lopë qumështore 

35 familje bujqësore të Gjilanit kanë përfituar sot nga një krerë lopë qumështore të racës “Hollshtajn-Frizes”, si pjesë e bashkëpunimit të komunës së Gjilanit dhe organizatës për zhvillim rural “Mëshqerra”. Kryetari i Gjilanit, Lutfin Haziri, e ka falënderuar drejtoreshën e kësaj organizate Florentina Kida-Gërguri për…

Loading