Në një aksident që ndodhi në orët e hershme të mëngjesit, ka mbetur i vdekur basketbollisti kosovar, Gazmend Sinani.

Nga ky aksident lëndime kanë pësuar edhe lojtarët dhe anëtarë të tjerë të përfaqësueses së Kosovës.

Ndërkaq, nga Federata e Basketbollit të Kosovës i kanë thënë … se lojtarët e tjerë kanë pësuar lëndime porse janë jashtë rrezikut për jetë.