Gratë çdo herë kanë problem me mirëmbajtjen e bizhuterive pasi në disa raste ato munden të humbin shkëlqimin nga pastrimi.

Por për të mbrojtur bizhuteritë dhe për të kursyer para ju duhet të përdorni detergjent të xhamave.

Krejt çka ju duhet është të  vendosni bizhuteri në një tas, dhe pastaj derdhni detergjentin e xhamave të mjaftueshëm për ta mbuluar plotësisht.

Lërini për një minutë pastaj hiqini dhe fërkojini me furçë dhëmbësh.