Ne kemi mësuar të besojmë në produktet e bukurisë që mbajnë pullën e “miratuar nga dermatologët”, transmeton Klan Kosova.

Është e vëretetë se rekomandimet e këtyre specialistëve mjekësorë kanë një vlerë specifike profesionale dhe, në të njëjtën kohë, mjekët janë vetë njerëzit që kanë nevojë të kujdesen për lëkurën e tyre. A keni menduar ndonjëherë se çfarë preferojnë të përdorin dhe çfarë është tabu për ta?

Shikoni më poshtë një listë të produkteve të bukurisë që dermatologët as nuk i përdorin vetë kurrë dhe as nuk ua rekomandojnë pacientëve të tyre.

Locioni për duar dhe trup

Maska të fytyrës me qymyr

Kremi kundër rrezeve të diellit 

Vaji për rrezitje 

Vaji i kokosit