“Nuk ka nxënës të keq – ka mësimdhënie irelevante dhe të mërzitshme!”

Kjo thënie gjendet brenda librit “Teori dhe strategji të mësimdhënies”, e autorit Xhavit Rexhaj, njofton Klan Kosova.

Përmes tekstit që e promovoi të mërkurën, shkrimtari po synon të ndihmojë arsimtarët të kryejnë punën në mënyrë sa më cilësore.

Për një literaturë të këtillë, u tha se ka shumë nevojë komuniteti arsimor.

Kronikë nga Dafina Jegeni-Krasniqi.