Takimi i parë i dashurisë është mirë të jetë në një panair apo edhe në një festival lokal.

Atë ditë ju mundeni të ecni dhe të shëtiteni me  biçikleta me ushqim në duar, dhe dëgjoni këngëtarët duke performuar.

Derisa nuk jeni ulur përball njëri-tjetrit në një tavolinë me ambient të errët, ju do të jeni duke u njohur më shumë dhe më mirë teksa ecni rrugëve interesante.

Sipas Liveabout, kur zgjidhni vende interesante për takimin e parë të dashurisë do të keni rezultate shumë më të mira.