Kandidati për kryeministër nga PDK-ja, Kadri Veseli, ka vizituar sot disa biznese në komunë të Suharekës.

Aty ai u ka premtuar mbështetje bizneseve vendore si dhe ka premtuar se do të krijojë perspektivë për të gjithë ata djem e vajza që duan të qëndrojnë në Kosovë.