Një numër i madh zjarrfikësish dolën sot në protestë para Qeverisë së Kosovës, për të shprehur pakënaqësitë e tyre në lidhje me kushtet dhe pozitën jo të mirë të ambienteve të punës.

Ata kanë parakaluar në sheshet e kryeqytetit ku më pas kanë ndaluar përballë ndërtesës së Qeverisë, duke kërkuar që kërkesat e këtij departamenti dhe stafi punëtorësh të merren parasysh, njofton Klan Kosova.